Referenser 2018-09-03T11:07:40+00:00

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Vi har fått ett jättebra bemötande och proffsig städning varannan vecka som har levt upp till våra förväntningar och lite till. Vi är supernöjda!

Anna Jerkas


Super nöjda med städ och fantastisk kund service!

Ulrika


Bästa städföretaget. Kommer alltid i tid, samma städerska som kommer och alltid ett väl utfört arbete.

Peter Andersson


Bra service alltid välstädat. Alltid bra info om ev ändring. Helt enkelt super bra!

Jack Marton


Trevlig och proffsig personal. Alltid väldigt välstädat, Ringer om de är försenade. Vi är supernöjda kan verkligen rekommendera de här företaget till andra.

Annki


Vi har använt oss av ATBS-service i flera år och är mycket nöjda!

Linnéa


Kommer alltid i tid, oftast samma person som kommer och städar och väldigt bra kommunikation med sina kunder ☺️

Jenny


Bra städning, trevlig personal och alltid bra information vid eventuella ändringar. Jag rekommenderar varmt ATBS!

Katarina


Toppenbra städ utförs av ordinare personal. Det hade blivit en 5:a utom en vikarierande som inte behärskade svenska eller engelska.
Så det blir en 4:a i betyg!?

Mats


Efter att ha anlitat ATBS under 2 år är jag mycket nöjd. Bra städning och bra kommunikation med administrationen. Jag har rekommenderat städfirman till vänner, som också blivit kunder och
blivit väldigt nöjda. Möjligen saknar jag att kunna kommunicera med min städerska, men det har gått bra ändå.

Ulla


Alltid lika härligt att komma hem när ATBS varit hemma och städat. Har regelbunden hemstädning och har haft i flera år. Vi är supernöjda!

Lena


Den bästa dagen i veckan är tisdagarna då ATBS har varit hos mig. Det är en speciell känsla när jag kliver in genom dörren. Rent och snyggt helt enkelt.

Helena


Jättebra städning! Professionella och noggranna och kommunikation och kontakt fungerar utan problem!

Johanna


Vi är oftast mycket nöjda med städningen men önskar att det skulle gå lättare att tala med den som städar. Ankomsttiden varierar tyvärr vilket påverkar när städningen blir klar. De som hjälper oss har alla varit mycket vänliga o noggranna.

Birgit o Bo


Toppenbra städföretag! Håller hög och jämt kvalitet. Bra kommunikation och lätt att boka in städningen. Har länge haft samma städerska och alltid nöjd med resultatet.

Michaela


Jag är väldigt nöjd med denna tjänst och kan varmt rekommendera ATBS till andra. Alltid noggrant och omsorgsfullt städat. Flexibel personal också.

Karin

DIN ÅSIKT ÄR VIKTIG!

Vi utför löpande kundundersökningar för att utveckla och förbättra oss. Vi ser gärna att du lämnar synpunkter på saker du tycker är bra eller mindre bra. Du är alltid välkommen att höra av dig och vår kundtjänst är till för att hjälpa dig.